[...] zmienia tryb przemiany materii. Pozwala schudnąć nawet do 5 kg miesięcznie. Tak więc stosując dietę Atkinsa, spożywa się produkty zwierzęce :mięso, ryby, drób, owoce morza, jaja, sery, zawierające białko i tłuszcz oraz niewielkie ilości warzyw, zawierających mało węglowodanów, a i tak po dwóch tygodniach stajesz na wadze i stwierdzasz, że [...]
[...] 0°C do 25°C w ciemnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce od 0°C do 4°C , zużyć w ciągu 48h Sposób użycia 100 g białka jaj w płynie odpowiada jednemu białka jaja kurzego średniej klasy wagowej. produkt można pożywać na surowo lub po obróbce termicznej. Wstrząsnąć przed użyciem. Składniki aktywne Porcja 100 g Ilość porcji w [...]
Witam, mam 19 lat 175cm wzrostu, moja waga waha się pomiędzy 53 a 55 kg ( łatwo można się domyśleć, że mam niedowagę;d). Niedawno ustaliłem sobie dietę i staram się do niej stosować, jednak z powodu braku czasu postanowiłem kupić gainera mutant mass i wpleść go do mojego rozkładu dnia. I w związku z tym mam kilka pytań: 1) Nie mam czasu chodzić na [...]
[...] OPIS: NITROPROGEN to odżywka proteinowa, zawierająca w składzie najlepszej jakości koncentrat oraz hydrolizat białek serwatkowych, a także białka jaja oraz kazeinę. Wykazuje silne działanie zwiększające wydajność procesów anabolicznych. Stworzony został dla sportowców i osób posiadających zwiększone zapotrzebowanie na [...]
[...] Ale i jedni i drudzy zmuszeni(chca)sa do stosowania pozywienia bogatego w proteiny(bialka). Najpopularniejszymi naturalnymi zrodlami bialek sa miesa, produkty mleczarskie, jaja, ryby itp. Jedne oczywiscie sa lepsze od drugich ale o tym zaraz. Ktos moze zapytac, co to sa wogole te bialka i do czego sa potrzebne w organizmie skoro tyle sie o nich [...]
[...] g *mleko w proszku pełne - 27 g *ser twarogowy chudy - 21,2 g *wołowina(pieczeń) - 20,9 g *kiełbasa rakowska - 20,1 g *cielęcia - 19,9 g *wątroba - 19,7 g *kurczak - 18,6 g *jaja - 12,5 g *kaszanka - 9,1 g *mleko krowie 2% tł. - 3 g Białko roślinne produkt i białko w 100g soja - 34,9 g groch - 23,8 g fasola - 21,4 g kasza gryczana - 12,6 g kasza [...]
[...] 0,5 g Węglowodany 74 g Z czego weglowodany to (100g): wyższe oligosacharydy 85,5 g maltotrioza 8,3 g maltoza 5,2 g Bialko : Białko pszeniczne, białko mleka oraz białko jaja kurzego Do tego odrobina witamin i mineralow Cena : 79,90 zl 3 kg - 1kg/26,6 zl SUPER MASS PROFESSIONAL : Sklad : Wartość odżywcza 100 g Białko 25 g Tłuszcz (olej MCT, [...]
[...] porcję produktu (153 g) dziennie w 500 ml wody. Spożywać raz dziennie, najlepiej zaraz po treningu. Informacje o alergenach: Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, gluten, soję, orzechy oraz składniki ryb i skorupiaków Uwaga! Beta-alanina może u niektórych osób powodować tymczasowe uczucie mrowienia na skórze. Produkt nie może być [...]
[...] od stopnia obciążenia wysiłkiem fizycznym preparat powinien być stosowany od kilku (2-3) razy dziennie SKŁAD Składniki : izolat białka sojowego, ultrafiltrowane białko jaja,hydrolizat białka serwatkowego, składniki mineralne (fosforan trójwapniowy, chlorek magnezu, węglan wapnia, fumaran żelazawy, siarczan manganu, chlorek chromu, jodek [...]
[...] wspomagająca przyrost masy mięśniowej zawierająca trzy rodzaje białka, które charakteryzuje różny stopień wchłaniania: koncentrat białka serwatki, białko mleka i białko jaja. Dzięki temu Muscle Protein to odżywka uniwersalna, nadająca się zarówno do stosowania w ciągu dnia, po treningu jak i przed snem. Stosowanie odżywek białkowych powinno [...]
[...] i fosforanowe. Białko serwatkowe jest białkiem prostym (proteina). Wszystkie białka mleka są zaliczone do białek pełnowartościowych. Te białka zajmuje 2 miejsce za białkiem jaja kurzego. W ostatnich latach udowodniono że kazeina i podstawowe białka serwatkowe są prekursorami aktywnych fizjologicznie peptydów (opoidy, inhibitory enzymu ACE, [...]
[...] skład HARD MASS ? W każdej porcji Hard Mass-a dostarczamy 34 g najwyższej jakości premiksu białkowego typu instant składającego się z: koncentratu białka serwatki, białka jaja, kazeinianu wapnia. Preparat został dodatkowo wzbogacony o glutaminę (występującą w formie najlepiej przyswajalnego peptydu l-glutaminy), która jest najważniejszym [...]